Pipot ja lippikset teknisin ominaisuuksin

Pipo voikin olla cool

Monen teinin äiti tuskailee varmastikin saman ongelman kanssa kuin niin monet äidit ennen heitä. Tämä ongelma on se, että monet teinit kieltäytyvät käyttämästä pipoa edes kovilla talvipakkasilla, mikä tietysti tuntuu aivan omalla terveydellä leikkimiseltä. Osa teineistä perustelee pipon käyttämättömyyttä väittämällä, että pipot ovat vain vauvoja varten ja osa pelkää joutuvansa kiusatuksi koulussa, jos käyttää pipoa. Tytöt saNicole_Scherzinger_in_World_First_Twitter_Dressattavat väittää, että pipo sotkee hienon kampauksen ja saa hiukset näyttämään sotkuisilta. Älyvaatteiden puolelta on kuitenkin tulossa ilouutisia: nyt pipon käyttö voi olla myös tosi coolia uusien pipojen myötä, jotka sisältävät handsfreepuhelut sekä musiikin kuuntelun mahdollistavat kuulokkeet. Nämä ominaisuudet varmasti kiinnostavat suurta osaa teineistä ja tekevät pipon käytöstä entistä mielekkäämpää.

Älypipoja on saatavilla monia erilaisia malleja ja ne ovat kivoja lahjaideoita teineille

Handsfreepuhelut ja musiikin kuuntelun mahdollistavia pipoja on saatavana useita erilaisia malleja ja värejä, joista on helppoa valita mieleisensä sekä omaan asuun parhaiten sopiva pipo. Tällainen pipo voi olla myös kiva lahjaidea teinille.

Älylippikset tuovat auringolta suojautumiseen ihan uusia ulottuvuuksia.

Keväällä ja kesällä auringon alkaessa pilkistää pilviverhon takaa on aika vaihtaa pipo lippikseen. Lippis on hyvä suoja auringon haitallista säteilyä vastaan ja erittäin kovassa paahteessa se myös suojaa käyttäjäänsä auringonpistokselta, jonka vaara vaanii varomatonta ulkoilijaa, ja joka saattaa iskeä aikalailla odottamatta. Myös lippiksiä on saatavilla bluetooth-stereokuulokkein, mikrofonein ja hallintapainikkein varusteltuina ja myös lippis voi siis olla tosi cool. Helppokäyttöisten hallintapainikkein lippisten ominaisuuksien käyttäminen on helppoa ja huoletonta eikä mukana enää tarvitse kantaa erillistä laitetta esimerkiksi musiikin kuuntelua varten. Lippiksen avulla on helppoa nauttia kesästä sekä pitää yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin turvallisesti auringolta suojassa. Tällaiset lippikset ovat kivoja lahjaideoita teineille ja niitäkin on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa.

Paljonko älypipot ja -lippikset maksavat?

Älypipoja voi löytää noin 30-40 eurolla ja älylippiksiä noin 30 eurolla – kovin suuri investointi älypipo tai -lippis ei siis ole, mikä on yksi syy lisää hankkia tällainen päähine teinille, joka muutoin kieltäytyy suojaamasta päätään.